Hjertets Tid - Et paradigmeskift

v/ Janne Ringius - Spirituel vejledning og transformation

Selvværd og egen virksomhed

Jeg føler mere sikkerhed og ro i mig selv, jeg kan mærke at jeg har fået en større selvstændighed, og længslen til at få min egen lille virksomhed, som før føltes smertefuld, fordi jeg slet ikke kunne se det ske, føles nu rolig og rigtig.

Hvor jeg før kunne føle stor irritation og frustration, efter en samtale med min mand, fordi jeg følte at han ikke forstod mig, så kan jeg mærke at jeg nu har en længere lunte, og jeg kan se at jeg faktisk kommunikere mere åbent til ham, og det gør også at han lytter på en anden måde.

Jeg tror faktisk, at mine omgivelser kan mærke, at jeg har det bedre, og derfor respondere de også på en eller anden måde anderledes på mig, og det jeg siger.

Jeg føler mig meget lettet og glad – Pernille