Hjertets Tid - Et paradigmeskift

v/ Janne Ringius - Spirituel vejledning og transformation

Regressionshealing - Tag en rejse tilbage i tiden

Tag på en rejse tilbage i tiden, og få helet det der forhindre dig i at leve det liv, du ønsker i dag.

Tag på en rejse tilbage i healingens tegn

Hvad er regressionsterapi?

Regression er et ord der betyder: ”at gå tilbage”.

Rent terapeutisk betyder det at gå tilbage i tiden.

I regressionshealing kan du finde- og forløse gamle mønstre som kan være skabt pga. traumaer i fortiden.

Fortiden kan både være i dit nutidige liv eller i tidligere liv.

Der er både mulighed for at gå tilbage og få forståelse og heling på oplevelser i dette liv, der har med din barndom at gøre, og mere spirituelle oplevelser, som har med tidligere liv at gøre.

Fortiden rummer mangle nøgler og forståelser for det liv du, lever i dag.

At komme tilbage til dengang det hele startede, til dengang dine vaner og mønstre opstod, er en mulighed for at heale og forløse de gamle underbevidste mindsets, du skabte dengang.

En regressionshealing er en mulighed for at få forståelse, afklaring og og heling på det gamle, der forhindre dig i at leve det liv, du ønsker i dag.

Hvad kan regressionsterapi hjælpe med?

Formålet med en regressionsrejse og - healing, er at gå tilbage i tiden for at finde roden til noget du bakser med i dag.

Sessionen kan give dig en bevidsthed om de programmeringer du engang fik lavet, som ikke længere er hensigtsmæssige.

Den kan give dig mulighed for at forstå mønstre og vaner der blev skabt på et meget tidligere stadie af dit liv, måske i et tidligere liv, som i dag er til grund til konfliktfyldte situationer eller - relationer i dag.

Det kan sætte dig i forbindelse med den røde tråd i dit liv, at der er en mening med det hele og at det stammer længere tilbage, end hvad hvad du kan huske, eller din bevidsthed i dette liv forstår.

Sjælens rejse er lang, og på en rejse tilbage i fortiden vil du kunne finde sammenhænge der kan give mening for dit liv i dag.

Der er altid fokus på at få helet det gamle, så du i dag kan hæve dig væk fra uhensigtsmæssige mønstre og skabe bedre og kærligere relationer med dig selv, og livet i dag.

nøglen til fortidens dør

Hvordan foregår en regressionshealing?

Terapien tager udgangspunkt i din aktuelle livssituation - følelser og frustrationer, angst eller depressioner. Terapien er også velegnet til forståelse af den psykiske årsag til fysisk sygdom.

Regressionsterapi kan især give forløsning for forståelse omkring lavt selvværd, magtesløshed, problemer i parforhold og udfordringer i familierelationer.

Du vil under sessionen få indsigte, der vil kunne mærkes straks, og som vil sætte gang i en dyberelæggende heling og forståelse af det du oplever i dit liv lige nu.

Vi kan ikke lave om på fortiden, men når de gamle mønstre bliver helet og opløst, så kan du på alle måder skabe et nyt liv med den som du er i dag, med de værdier du har i dag.

Sårede følelser, forkertheder, afvisninger, sorger og frygte, der opstod dengang, kan skabe uhensigtsmæssige relationer i dag, både med andre mennesker, men også med dig selv.

En regressionssession med mig tager 2,5 time og efterfølgende laver vi en opfølgning på 30 minutter indenfor de første 2 uger.

Pris for session, inkl. opfølgning koster:  1525 kr.