Symbol forklaring

Ovenfor til venstre ser du et ghanesisk tegn.

Det er det mest populære Adinkra symboler i Ghana og det betyder:

"Jeg frygter ingen undtagen Gud".

"Gud betragtes som skaberen af ​​verden, som menneskeheden skal ære og tilbede. Dette symbol afspejler Guds overhøjhed, magt og herredømme over alle situationer og skabninger. Han er almægtig, alvidende og allestedsnærværende. Skaberen af ​​universet og hele menneskeheden. Hvis du ser dette symbol med en cirkel rundt om ydersiden, betyder det NYAME YE OHENE eller "Gud er konge."

Jeg tror ikke på, at det er meningen at vi skal frygte Gud. Jeg tror heller ikke på at Gud er en mand

Mit møde med denne meget hårde maskuline og dømmende kraft, er det min bog handler om 📖✍️

Symbolet til højre er logoet for "Hjertets tid", som for mig betyder afslutningen af en tidsepoke, hvor vi mennesker har lagt vores ærbødighed, respekt og forståelse for os selv, langt uden for os selv.

Den nye tid for mig, er at vi alle vågner op til at vi har evnen til at gøre en forskel.

At Gud er Universets skaberkraft, som nu gerne vil finde en fin balance mellem de feminine - og de maskuline kræfter ☯️

Jeg arbejder både med spirituel formidling, - undervisning og generelt inspiration på hvordan vi mennesker kan skifte spor og åbne os for vores egen indre visdom, gennem healing, traumaforløsning og selvkærlighed.

Da jeg kom tilbage fra Afrika i 2002, havde jeg intet tilbage.

Ingen penge, ingen selvrespekt, ingen forståelse for hvad kærlighed og venskab var længere.

I dag kender jeg mig selv, og har fået afviklet gamle traumakæder, gamle fordømmende tanker, og alt det som i mange år holdt mig i en tung tilstand af angst, frygt og smerte.

I dag laver jeg engle og drømmefanger ud af afrikanske perler jeg havde med mig hjem, kig med her og bliv inspireret på hvordan gammel energi kan transformeres ind i en ny tid ❤️