Et paradigmeskifte gennen en kærlighedsbevægelse

Find vejen hjem til dit eget hjerte

Kærlighed er ikke er rationel

Forandringens vind

Jeg oplever, at der er en vind der suser gennem alle vores verdener, ”forandring” hvisker den, og i nogen tilfælde kan det lyde som en kalden, måske som et skrig.

Forandring i sin natur er ikke nem, meget modstand, frygt og stress kan opstå, når noget nyt ønsker at komme ind i verden, alt nyt er jo ukendt.

Forandring føles altid farlig for hjernen

Vores hjerne ønsker ikke det ukendte, den ønsker KUN dét den kender! (også selvom dét den kender er både begrænsende og smertefuldt)

Det er sådan hjernen er skabt!

Med alle dens dele af beskyttelsesmekanismer, forsvar, forståelser og forklaringer.

Hjernen er et redskab der blev tilført os mennesker, for at hjælpe os. Den skulle hjælpe os med at overleve i en rå natur, og den har hjulpet os med at bygge en verden op omkring os, bygninger, veje, “ting og sager” i alle mulige afskygninger, den har skabt en komfortabel verden, ingen tvivl om det.

Den er blevet klog, det er jo både nødvendigt og godt, for den har skabt en ret klog, højteknologisk og intelligent verden, som både kan og ved en masse

MEN jeg oplever, at den har nået en niveau nu, hvor noget nyt har brug for at komme ind, og det hedder ganske enkelt KÆRLIGHED.

Forandringen der kalder hedder: kærlighed

Kærlighed i sin grundform, ikke den kærlighed der kigger sig omkring og tænker ”hvad vil jeg ha”, men en bølge fra den indre verden, der ønsker at skabe noget mere sammenhæng, balance og indhold i det hele, i den ydre verden som vi har skabt.

Ikke så den bliver større og flottere, men så den bliver mere kærlig, rummelig og hel.

Bæredygtighed på mange planer.

Min mission i livet er blevet mere og mere enkel og den er, at jeg ønsker at hjælpe denne overgang ind i kærlighed, så den kan blive mere kærlig, bevidst og tryg.

Så modstanden bliver mindre, for trygheden skal findes i det ukendte, og det er en proces, som jeg har sat mig godt og grundigt ind i!

Modstanden og frygten mod forandring skal hjælpes og elskes

Jeg ved jo selv, hvordan det ser ud, når man går op mod den forandring der bare VIL ind i verden, det kan se ret fatalt ud, når den blide bølge af kærlighed flyder ind, og et hårdt panser af modstand skubber det væk.

Når man simpelthen NÆGTER at lytte til ens egen indre stemme, fordi man har besluttet sig for, at man ikke er så klog, så der er nok nogen der ved bedre, hvad der er godt for mig og min selvkærlighed.

For klogheden ligger ikke oppe i hovedet, den ligger inden i dig.
Du har en stemme i dig, dit hjerte ved bedst og det vil altid være sådan. Det er dén du skal lytte til, og det er en proces.
Det er en proces for at din hjerne kan finde tillid i det hele.
Den skal hjælpes, og elskes for alt det den har udrettet, op til nu.

Modtag kærligheden

Jeg hepper på at kærligheden bliver modtaget, og at du lytter til din sjæls kald som en inspiration til selvkærlighed, og at du finder tryghed i hvad det betyder!