Hjertets Tid - Et paradigmeskift

v/ Janne Ringius - Spirituel vejledning og transformation

Integration Ying / Yang ☯️

Jeg havde en session med Janne forleden, online over computeren.

Jeg havde brug for at finde ud af hvor mine blokeringer lå i forhold til det feminine og det maskuline, som jeg oplever som to skarpt adskilte sider i mit liv.

Jeg havde brug for at finde ud af hvad der blokerede mit gode flow og min hjerte energi.

Det der skete var, at jeg pludselig oplevede at være 7 år igen og stå ved siden af min bedstefars kiste, som jeg elskede meget højt.
Min far stod ved siden af, og jeg så at han ikke græd.
Dér tog jeg en beslutning om at jeg ville gøre som min far og dér lukkede jeg mine sårbare følelser ned og blev hård i følelserne, på mange planer.

Jeg kan godt se, hvordan jeg har udviklet den handlekrafte og maskuline side stærkt i mit liv.
Det har været vigtigt for mig at gøre min far stolt og jeg har meget fulgt i hans spor. Jeg har både været svejser, kørt motorcykel og hjulpet ham generelt i hans mekaniker arbejde.

De sidste mange år har jeg arbejdet som behandler, healer og terapeut og åbnet op for mange af mine feminine kvaliteter. Det har været en udvikling i at finde balance i mig selv.

I går oplevede jeg en dyb sorg og alle de følelser, som jeg ikke lod komme til udtryk da min bedstefar døde, kom op.

Det er længe siden jeg har grædt så meget, og jeg oplevede en dyb forløsning og hvordan mit hjerte havde været skrumpet, men nu åbnede det, det var en dyb lettelse jeg mærkede.

Wow, hvor det er det vildt, hvordan jeg pludselig ser en masse andre ting i mit liv i et helt nyt lys, jeg føler at jeg er blevet mere mig og det gir en dyb ro, styrke og frihed.

Tusind tak til dig Janne for en super session ❤️ – Lene Jespersen