Hjertets Tid - Et paradigmeskift

v/ Janne Ringius - Spirituel vejledning og transformation

Hvem er Janne?

Jeg er et menneske, der skulle meget langt væk, for at finde mig selv.

Måske kender du “Alkymisten” af Paulo Coelho?

Han tog på en lang rejse til fjerne lande, han havde en udlængsel der kaldte på ham.

På sin rejse blev han klogere på livet og på sig selv.

At opløse de tanker og mønstre man er skabt med og af, kan være en hård rejse, men han fandt hjem og fandt skatten lige dér, hvor han rent faktisk kom fra, dér hvor han var født.

Jeg flyttede til Afrika som 22 årig og kom først tilbage 12 år efter.

6 år i Ghana og 6 år i Sydafrika, lærte mig en masse om mig selv og mit forhold til den verden, jeg var født ind i.

Hvordan finder vi hjem til vores autentiske selv?

Det er en rejse, og i dag gir hele vejen dyb mening for mig.

Der var en masse labyringer og tunneler, som jeg skulle igennem.

Der er mange lag man skal igennem på denne rejse, for mig betød det at løfte en depressiv tilstand, opløse mindrevære, magtesløshed og meningsløshed.

Det gør mig i dag i stand til at formidle rejsen fra hovedet og ned i hjertet.
Meget stress og angst kan opstå i denne proces.

Jeg kender de fleste tunge følelser indefra, og det gør mig i stand til i dag at hjælpe andre med at gå gennem de forandringer de har brug for, så de kan skabe mere glæde og frihed i deres liv - så de kan leve det liv de virkelig ønsker at leve.

Om det er en lille forandring eller et sporskifte, så kan jeg hjælpe!

Jeg har taget forskellige uddannelser og kurser i alternative måder at anskue os mennesker, i et helhedsorienteret lys. (Mit CV.)

Men mit ståsted i min klinik og i de forandringer som jeg er med til at skabe, er i min livserfaring, min intuition og de redskaber som jeg har udviklet som bevidst menneske, med et brændende ønske om at hjælpe andre mennesker.

I dag er jeg Transformationsvejleder, healer og mentor for mennesker der er klar til at træde de skridt det kræver, når man ønsker at åbne op for mere glæde, livskvalitet, ro og balance i deres indre og ydre liv.