Spirituel vejledning og transformation

Find vejen hjem til dit eget hjerte

Heal den lille sårede pige!

Kvindernes internationale kampdag.

I dag er det kvindernes internationale kampdag.

Vi kvinder har gennem mange år kæmpet for vores ret, til at være på arbejdsmarkedet.

Vi har kæmpet for ligeløn, vores ret til at stemme, at sige vores mening og meget mere.

Alt dette har vi kæmpet for at få, på lige fod med mændene.

Der er sket SÅ meget de sidste 100 år, og jeg har stor respekt for alle de kvinder, der tog kampen op.

De er grunden til, at vi som kvinder har fået en ligeværdig plads i kønsfordelingen, og naturligvis er der også mænd, der har støtte op om vores ligestilling.  (Her taler jeg som en dansker og om at bo i Danmark!)

Ligestillingen er på plads, hvad med femininiteten?

Jeg tænker, at den næste “kamp” som vi kvinder skal tage, er at kigge indad, og få vores feminine side integreret ind i vores maskuline verden.

Det vil sige, at få vores indre verden med ud i vores fysiske og ydre verden.

Når man skal kæmpe for en ret, så bliver man meget handlende. Man skal gøre sig klog, konkurrencedygtig, hurtig, veluddannet, stærk og synlig, og det kræver en vis fokus.

Yang energien har været den dominerende!

Det kræver, at man har gang i Yang energien, som er logisk og handlende i forbindelse med at opnå resultater, gennem strategier, planlægning, styring, kontrol. Man bliver simpelthen god til at handle, at “gøre noget”!

Yang energien er også den maskuline side af livet.

Nu skal vi have Yin siden med ind i livet!

Intuitionen skal med ind i livet.

Yin energien taler gennem intuitionen, og den er tit ikke rationel eller kan forklares logisk.

Det er den side af hende der mærker indad, og lytter til det der taler herfra.

Her er der fokus på processen og på følelsen i processen. Denne side er god, til at tage hensyn, til at være fleksibel, omsorgsfuld og indfølende.

Den er også kreativ, spontan, tiltrækkende, inkluderende, åben og nysgerrig. Den er fyldt med ideer, og så er den god til at skabe den gode stemning, og mærke andres behov.

Den feminine side er tit blevet set som uambitiøs.

Den feminine kraft kan så meget, og i en verden der har haft meget fokus på resultaterne, på størrelsen og på formen, er den tit blevet overset, som noget ikke relevant, og som uambitiøs.

Jeg tænker, at det er næste skridt for os kvinder, og det skridt kan tages ved at vi hver især inkludere den lille pige i os.

Den lille pige skal heales, så hun kan komme med.

For hvad blev der af den lille pige, som blev født ind i en handlekraftig verden? En verden der var baseret på viden, på præstation og på at yde, før man kunne nyde!

Hun var fuld af tillid, tro, glæde, spontanitet, lysende ideer, sjove påfund, og alt muligt som ikke var gennemtænkt, men som bare opstod i nuet.

Hun var i kontakt med sin intuition, med sig selv, med livets essens og dybere lag ❤️

Det er tid til, at hun komme med ind i livet!

Da hun begyndte at forklare og rationalisere sine egne følelser, – da hun blev god til at behage og beskytte de voksnes følelser og generelt trådte væk fra sine egne behov, – det var her hun spaltede hun sig selv op, og slap sin feminine kraft.

Hun blev klog, og mistede tillid til sig selv.

Hun blev nemlig nød til at gøre sig klog, derfor bevægede hun sig op i hovedet, og væk fra at kunne mærke sine egne behov.

Hun stoppede med at have tillid til sig selv, og den blide hvisken fra den indre verdens lyde og fornemmelser.

Hun begyndte at lytte til den rationelle del, der skulle være foran, der skulle regne den ud, så hun skulle positionere sig, for at stå rigtigt i forhold til omgivelsernes forventning, og i forhold til omgivelsernes behov.

Hun lærte, at hun skulle yde for at få opmærksomhed, og for at føle sig god nok.

Det er ikke nogens skyld, det er jo livet og det er sådan vi mennesker skaber os selv.

Inviter hende ind og heal hende!

I dag er det tid for at vi invitere hende indenfor igen ??

Lad din feminine kærlige kraft komme med, og skab den kærlige indre atmosfære i dig. Mærk at livet støtter dig, når du er tro mod dig selv.

Lad i dag være en dag som markerer, at alle os kvinder tager den lille pige tilbage, og healer hende, og drager den omsorg for hende, som hun har brug for, så hun kan komme tilbage i livet, og tilføre alt dét, som hun er!  ❤️?❤️