Et paradigmeskifte gennen en kærlighedsbevægelse

Find vejen hjem til dit eget hjerte

Frihed i livet til at være dig - forandringsforløb

Livet er en gave, og det kan være, at du skal en del lag papir igennem, for rent faktisk at komme ind til det dejlige indhold i pakken.

Der kan ligge en del længsel og smerte i at være et bevist menneske.

Du forstår måske dig selv på mange planer, men alligevel kan du ikke få sluppet dét, der ikke tillader dig at stå vedvarende i din egen glæde, frihed og ro. Det kan være en hård nød at knække, det ved jeg alt om, og det vil jeg  gerne hjælpe dig med.

Jeg har udviklet et forløb for dig, hvor jeg tager dig i hånden og hjælper dig op af de riller og mønstre af vaner, der bliver ved med at holde dig tilbage fra at stå i din egen selvkærlighed og styrke i hjertet.

Det kan være svært at gennemskue, hvad det er der sabotere.

Måske er det: angst, mindreværd, bekymringer, frygt for fremtiden, fortidens erfaring der har efterladt smerte, frygt for at miste, stress eller andre ubalancer i enten krop eller sind.

Vores bevidste viden fylder kun 5 % .
95 % af os er styret af undervidste vaner, så når man tænker "det ved jeg godt", så er der stor sandsynlighed for, at det ikke gøre den store forskel.

Det er jo kun en viden. At handle på sin viden, er noget helt andet.

Dét der bliver ved med at fylde, er underbevidstheden, med alle sine gamle sår, forsvarsmekanismer, afvisninger, forkertheder og alt muligt, båd ting man kan huske, og meget man ikke kan huske mere.

Oplevelsen kan være, at du føler dig magtesløs, lammet, mærker angst eller andre tunge ting, som gør, at du ikke kan komme derhen i dit liv, som du ønsker.

Jeg laver forløb der vil hjælpe dig med at træde ind i dit eget liv i dag, og slippe de begrænsninger, vaner og smerter, der holder dig nede.

Jeg hjælper dig med min indføling, intuition og neurologiske healingsredskaber, med at få healet og opløst dét, der ligger i det underbevidste og sabotere dig.

Når du tager et forløb på 5 sessioner får du en rabat og så koster det kun 3850 kr.

Du får en gave med som vil understøtte din proces, og det er en skræddersyet neurologisk healingsmeditation, som du får med hjem efter første session (jeg sender den på mail), den kan du bruge mellem sessionerne.

Den vil hjælpe dig dagligt til at heale og forløse de ting vi arbejder med, under sessionerne.

Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for en afklarende snak, så ring til mig på Tlf: 28 21 30 31. Kan jeg ikke besvare opkaldet, så ringer jeg tilbage, så hurtigt som jeg kan.