Frihed i livet til at være dig - forandringsforløb

Livet er en gave, og det kan være, at man skal en del lag papir igennem, for rent faktisk at komme ind til det dejlige indhold i pakken 🎁

Længslen og smerten der ligger i at være et bevist menneske, der forstår sig selv på mange planer, men som alligevel ikke kan få sluppet dét, der trækker én væk fra glæde, frihed og ro, det kan være en hård nød at knække.

Det kan føles så magtesløst, at have gjort sig klog på meget, og alligevel ikke kunne løfte sig væk fra situationen.

Det kan være svært at gennemskue, hvad det er der sabotere.

Måske er det: angst, mindreværd, bekymringer, frygt for fremtiden, fortiden erfaring der har efterladt smerte, frygt for at miste, stress eller andre ubalancer i enten krop eller sind.

Vores bevidste viden fylder jo faktisk kun 5 % .
95 % af os er styret af undervidste vaner, så når man tænker "det ved jeg godt", så er der stor sandsynlighed for, at det ikke gøre den store forskel.

Det er jo kun en viden. At handle på sin viden, er noget helt andet.

Dét der bliver ved med at fylde, er underbevidstheden, med alle sine gamle sår, forsvarsmekanismer, afvisninger, forkertheder og alt muligt, som man ikke kan huske mere.

Oplevelsen kan være, at man føler sig magtesløs, lammet, mærker angst eller andre tunge ting, som gør, at man ikke kan komme derhen i sit liv, som man ønsker.

Jeg laver forløb der vil hjælpe dig med at træde ind i dit eget liv i dag, og slippe de begrænsninger, vaner og smerter, der holder dig nede.

Det foregår i private (online) sessioner, hvor jeg med min indføling, intuition og neurologiske healingsredskaber, hjælper dig med at få healet og opløst dét, der ligger i det underbevidste og sabotere dig.

Et forløbet er 5 sessioner og koster 3850 kr.

Ud over de private sessioner med mig, laver jeg en skræddersyet neurologisk healingsmeditation til dig, som du får med hjem efter første session (jeg sender den på mail), den kan du bruge mellem sessionerne.

Den vil hjælpe dig dagligt til at heale og forløse de ting vi arbejder med, under sessionerne.

Hvis du har brug for en afklarende samtale, inden du træder ind i forløbet, så booker du en gratis samtale her: