Spirituel vejledning og transformation

Find vejen hjem til dit eget hjerte

Fake it until you make it!

“Fake it until you make it!”

Er en sætning, jeg tit har undret mig over.

Det er også en sætning, der har gjort mig utryg, især når jeg ser en berømt – eller anerkendt person give det, som et råd, overfor folk i selvudviklingens og bevidsthedsudvidelsens verden.

Hvordan kan det lade sig gøre, at man kan ”lade som om”, indtil man så pludselig er det!

Jeg kan da sagtens se billedet for mig, og jeg kan også forklare, hvordan man bare skal tænke noget tilstrækkeligt mange gange, så anerkender hjernen det for at være sandt.

Men betyder det så, at det er sandt!?

Når man bare bliver ved og ved, så skaber man nye neurologiske baner i hjernen, og så kan det godt være, at man kan lære at tror på dét, som man først ikke turde at tro på.

Men der findes jo dybere lag af følelser, og selvom man gør sig stærkere i sit tankesind, så kan man ikke nødvendigvis overbevise sig selv om, at man er glad, lykkelig eller succesfuld, hvis der er følelser i dybet, der hiver én i den modsatte retning.

At presse tunge følelser ned, og gøre dem så tunge, at de slet ikke kan ses, det er ikke den rigtige vej, i min verden, det er ikke sandhedens vej.

Sandheden – ligger nemlig i kroppen.

Det du føler, er det der er sandheden for dig. Jeg oplever ikke, at man kan overbevise sig selv om noget andet, end det der ligger i følelserne, man kan godt prøve, men det holder aldrig i så lang tid af gangen.

Det er i hvert fald min egen oplevelse og erfaring.

Jeg stemmer SÅ meget for, at vi mennesker skal have lov til at skabe, det liv, som vi ønsker, men at gøre det ”fake” også håbe, at det opstår bagefter, det tror jeg ikke på.

Sårede følelser, følelser af afvisning, skyld og skam skal heles, og dermed opløses, også kan de gode og sande tanker meget bedre skabes, for så arbejder kroppen med, og ikke imod.

Der skal selvkærlighed til og accept og en anerkendelse for, at vi er her for at lærer.

Den eneste virkelige fejl, er ikke at lærer, af de fejl vi nu engang har lavet, for så bliver prøvelsen bare ved med at komme tilbage.