Transformation ind i Hjertets tid

102660777_591748598113629_8519296366133411207_n

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

CV.

I årene 1990 – 2003 boede jeg først i Ghana og senere Sydafrika.
Det Afrikanske kontinent var stedet hvor jeg blev vækket til “mere mellem himmel og jord” og hvor min bevidste rejse begyndte.

I 1999, da jeg boede i Sydafrika startede jeg min vej ind i behandlerverdenen og min store interesse i forbindelse med kroppens og sindet sammenhænge, her begyndte jeg kraniosakraluddannelsen, og jeg åbnede min første bog om teosofien, som skabte genklang i mig og som åbnede en verden op for mig, fyldt med håb og mening.

Da jeg kom til Danmark i 2003 fortsatte jeg kraniosakraluddannelsen hos Standley Rosenberg.

Karsten Munk har været en stor inspirator og hos ham har jeg taget de fundamentale kurser som Anatomi, sygdomslære og psykologi.

Min rejse gik videre til Sverige hvor jeg uddannede mig som Jin Shin Jyuatsu behandler, hos den amerikanske mystiker Derk Loeks.
Det er en japansk kropsbehandlingsform med en unik tilgang til at hele kroppen og sindet gennem energibanerne.

Jeg er certificeret Tankefeltterapiterapeut hos både Lars Mygind og Henrik Lund.

Hvad er Tankefeltterapi / TFT?

Jeg er certificeret TAT behandler af Else Baden-Jensen.

Hvad er TAT?

Livet har været en stor skole for mig, og når jeg kigger tilbage ser jeg sten på sten på sten som skulle løftes, gennem utallige kriser, depression og angst, en masse udviklings kurser, spirituelle oplevelser og en masse mennesker, der hver har spillet vigtige roller, for at jeg kunne blive vækket, udvikle mig, og i dag være en person, som jeg er glad for at være.